Home Aparat de sudura fronius
Aparat de sudura fronius
Aparat de sudura fronius PDF Imprimare Email
Aparat de sudura fronius
Scris de irina86   
Marţi, 21 Iunie 2011 14:11

Compania Fronius International GmbH fabrica sisteme de chimbare baterii, tehnologie de sudare si solar electronics. In Romania acesta compnie are doi parteneri Forch srl din Brasov si Cmmetal din Timisoara. Cei din urma sunt singurii distribuitori autorizati de aparat sudura fronius.

Fronius fac aparat sudura de toate tipurile si petru toate cinrcumstantele ajutandu-se de cea mai moderna tehnologie de sudura. Aparat de sudura fronius ce sudeaza cu arc electric, aparat sudura fronius cu laser, automat etc.

Pentru sudura cu plasma au trei tipuri de aparat sudura froniusAparat sudura fronius cu microplasma, acest proces de sudura este potrivit pentru grosimi de foaie de peste 0.1 mm. configuratie sistemului ofera o solutie pentru a indeplini specificatiile stricte de calitate. Acest aparat sudura fronius cu microplasma se poate utiliza manual dar exista si posibilitatea folosirii mecanizate.Atunci cand cerintele de calitate trebuie sa fie indeplinite pentru foi si alte componente de pana la 8 mm grosime se foloseste acest aparat sudura fronius. Duza de gaz racit constrange arcul electric, oferind o putere torsadata arcului si elimina necesitatea pregatirii intesive a fortei de munca. Acest lucru economiseste 30% din materialul de adaus. Surse de alimenta re Digital TIG pentru aparat sudura fronius cu o putere ce se afla in intervalul de 400 - 500 A pot fi combinate si cu alte tipuri de aparat sudura fronius.Aparat dde sudura fronius cu sisteme de sudare Digital TIG intr-o clasa de 220-300 A pot fi combinate cu PlasmaModule 10 si Robacta PTW 1500 ori de cate ori este nevoie. Cea mai bun lucru la folosirea acestui proces de sudare al aparat de sudura fronius esre faptul ca operatia in sine dureaza pana la 20% mai putin, economisind timp si bani.

Ultima actualizare în Marţi, 03 Mai 2011 08:08
 


Sondaje

Au fost utile informatiile de pe site?
 

Vizitatori Online

Avem 5 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com